Sosyal Medya

16 Nisan Cuma Akıncı 16.Bölüm Son Bölüm Tek Parça Full İzle

16 Nisan Cuma Akıncı 16.Bölüm Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Akıncı Son Bölüm Tek Parça Full İzle... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Akıncı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Akıncı'da bu hafta neler olacak? Akıncı dizisi 16.Bölümü ile 16 Nisan Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara geliyor.


 

"İnfaz edileceksiniz!"

Fatih Cevdet'in peşindeyken, Acı Getirenler'in başka büyük bir planı daha vardır. İstanbul'un tüm yeraltı organizasyonunu ele geçireceklerdir. Bunun için inanılmaz bir oyun kurarlar. Nergis ise elindeki anahtarın annesinin ölümü ile olan ilişkisini araştırırken çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır. Cevdet İstanbul'da adını duyurmak için çok önemli bir ismi hedef alır. Fatih ise Beyza'nın katillerini ararken, kardeşi Murat'la karşı karşıya gelecektir.

 


 

AKINCI 16.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Fatih Cevdet’in peşindeyken, Acı Getirenler’in başka büyük bir planı daha vardır. İstanbul’un tüm yeraltı organizasyonunu ele geçirecekleridir. Bunun için inanılmaz bir oyun kurarlar. Nergis ise elindeki anahtarın annesinin ölümü ile olan ilişkisini araştırıken çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır. Cevdet İstanbul’da adını duyurmak için çok önemli bir ismi hedef alır. Fatih ise Beyza’nın katillerini ararken, kardeşi Murat’la karşı karşıya gelecektir.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al