Sosyal Medya

20 Nisan Salı Hekimoğlu Son Bölüm 46.Bölüm İzle

20 Nisan Salı Hekimoğlu Son Bölüm 46.Bölüm İzle.... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Hekimoğlu salı akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinde heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile izleyicisinin karşısına geçen Hekimoğlu'nda bu hafta neler olacak? Hekimoğlu 46.Bölüm ile 20 Nisan Salı saat 20:00'den itibaren Kanal D'de yayınlanacak.


 

Memoli, Ateş'e rakip mi oluyor? İpek, Memoli'nin gitmemesi için ona yeni bir teklifte bulunuyor. Hastanede ikinci bir tıbbi tanı departmanı kurmayı ve Memoli'yi onun başına getirmeyi planlıyor. Peki bu teklife Memoli ne diyecek? Ateş, bu durum karşısında İpek'e tepki gösterecek mi? Bu rekabet başarıya yol açacak mı?

 


 

HEKİMOĞLU 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ateş'in söylediklerinden İpek'in kafası karışıyor! Ekip ine karar aşamasındadır. Hastanın neyi olduğunu bulmaya çalışırken kendi aralarında tartışırlar. Memoli üst üste yapıtığı hatalardan dolayı diğerlerinden daha tedirgindir. Öte yandan İpek ve Ateş arasındaki belirsizlik iyice gün yüzüne çıkmıştır. Ateş'in söyledikleri İpek'in kafasını karıştırır.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al