Sosyal Medya

23 Nisan Cuma Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle

23 Nisan Cuma Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle.... Arka Sokaklar 587.Bölüm Tek Parça Full İzle... Reyting rekorlarının bir numarası Arka Sokaklar cuma akşamları heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 585.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçene Arka Sokaklar'da bu hafta yayınlanacak 587.Bölüm'de neler olacak? 587.Bölüm 23 Nisan Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek.


 

Ezgi, yurttan arkadaşı olan Ayfer'e yardım ederken başına ne geleceğini kestiremiyor!

 
Ayfer, Ezgi'nin yurttan arkadaşıdır. Yaşadığı olaylardan sonra evlendiği adam yeraltı mafyasının lideridir. Hapise düştükten sonra işleri Ayfer devralır. Ayfer, Ezgi'yi arayarak ondan bir konuda yardımını ister. Ezgi, bu isteği ikiletmez. Bu tavrı ise, Cemal'i çok sinirlendirir. Mafyanın eşine yardım etmesini aklı almaz.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!


 

ARKA SOKAKLAR 23 NİSAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ekip, Giray'ı vuran Zeliş'i kurtarmaya çalışıyor

Zeliş, ekibin planını altüst ederek Giray'ı vurmuştur. Bunun sonucu ona pahalıya patlar. Başta Hüsnü olmak üzere ekip, onu bu dertten kurtarabilmek için mücadele verirler. Zeliş, ise, yaptığının farkındadır ve üzüntü duymamaktadır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al