Sosyal Medya

26 Temmuz Pazartesi Kahraman Babam 8.Bölüm(Final) Tek Parça İzle

26 Temmuz Pazartesi Kahraman Babam 8.Bölüm(Final) Tek Parça İzle.... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kahraman Babam final bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta 7.bölümü yayınlanan Kahraman Babam 86.bölümü ile 26 Temmuz Pazartesi saat 20:00'den itibaren Show TV'de yayınlanacak. Bu bölümü ile final yapacak olan Kahraman Babam'da bu hafta neler yaşanacak?


 
Uğur’u gizliden takip eden Emre onun başına büyük dert olacaktır. Yonca’yı kaybetmemek için görüntüleri ona izleten Emre beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. Yonca ise prensipleri ve duyguları arasında sıkışıp kalmıştır. Uğur’u adalete teslim ederse Ömrüm ile kavuşma  hayallerinin suya düşeceğini bilmektedir. Uğur ve Ömrüm’ün kaderi Yonca’nın iki dudağı arasındadır.
 
 
Emre’nin boğulmamak için attığı kulaçlar onu Yonca’nın gözünde daha da derinlere doğru çekecektir. Aldığı her karar, attığı her adım Yonca cephesinde göze batar bir hale gelmiştir.
Bir anda terzilik merakına tutulan Ömrüm’ün mutlu halleri Cem’in gözünden kaçmaz. Onu daha önce bu denli mutlu görmeyen Cem onun adına yeni kararlar vermenin gerektiğini düşünmektedir. Bu uğurda karısı Zehra ile derin bir yol ayrımına doğru giden adımları atmaktan da çekinmeyecektir.
 
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al