Sosyal Medya

30 Mayıs Pazar Kefaret Son Bölüm Tek Parça Full İzle

30 Mayıs Pazar Kefaret Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kefaret yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta heyecanlı sahneleri ve birbirinden ilginç olayları ile meraklandıran dizilerden olan Kefaret 30 Mayıs Pazar saat 20:00'de itibaren izleyicisi ile buluşuyor. Geçtiğimiz hafta 27.Bölümü yayınlanan dizinin bu hafta yayınlanacak 28.Bölümünde neler yaşanacak?


 

Zeynep, Meltem’in çocuk yuvasında işe başlar. Ayşe, Sude’yi kaybetmenin acısıyla felç geçirir. Sinan, Tolga’yı Amerikan emniyet güçlerine teslim ettikten sonra Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılır. Ahmet, Arzu’ya ulaşmaya çalışır.

KEFARET 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar. 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al