Sosyal Medya

30 Nisan Cuma Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle

30 Nisan Cuma Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle... Arka Sokaklar 588.Bölüm Tek Parça Full İzle... Reyting rekorlarının bir numarası Arka Sokaklar cuma akşamları heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 587.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçene Arka Sokaklar'da bu hafta yayınlanacak 588.Bölüm'de neler olacak? 588.Bölüm 30 Nisan Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek.


 
Pınar, Ali'den ayrılmak istiyor!
 
Ezgi tuzağa düştüğü için kendine kızarken Cemal de başka bir operasyonun içine giriyor. Öte yandan Pınar, Ali'den uzaklaşmak istediğini söylüyor.

 
 

ARKA SOKAKLAR 30 NİSAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Ayfer, Ezgi'nin yurttan arkadaşıdır. Yaşadığı olaylardan sonra evlendiği adam yeraltı mafyasının lideridir. Hapise düştükten sonra işleri Ayfer devralır. Ayfer, Ezgi'yi arayarak ondan bir konuda yardımını ister. Ezgi, bu isteği ikiletmez. Bu tavrı ise, Cemal'i çok sinirlendirir. Mafyanın eşine yardım etmesini aklı almaz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al