Sosyal Medya

4 Haziran Cuma Türkan Hanım'ın Konağı 188.Bölüm Son Bölüm İzle

4 Haziran Cuma Türkan Hanım'ın Konağı 188.Bölüm Son Bölüm İzle.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Kız isteme bitmiştir ama herkesin içinde aynı endişe vardır. Ya Nurhayat’ın eski kocası Erol’a ulaşılamaz ve bu mesele uzarsa. Ya düğün 11 Haziran’da olamazsa…Ömer ise kendinden emindir. Sabah konsolosluk devreye girecektir. Ertesi gün düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam eder. Bu işin daha balayı planı vardır. Nereye gidilecektir? Nurhayat’ın hayallerinde Karayipler vardır. Bir yandan daha Nurhayat’ın evine taşınması, Selami’nin de Nurhayat’a eşyalarını taşıma işi vardır.  Selami, Nurhayat’ın Karayip tatili isteğine hiç itiraz etmez, “o iş bende” der. Kına gecesi için ufaktan hazırlıklara başlarlar. Ömer’den Erol’un adresine ulaştık haberi gelince konakta sevinç yaşanır.

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 188.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Önceki Bölüm...


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al