Sosyal Medya

6 Nisan Salı Hekimoğlu Son Bölüm 44.Bölüm İzle

6 Nisan Salı Hekimoğlu Son Bölüm 44.Bölüm İzle.... Hekimoğlu 44.Bölüm Tek Parça Full İzle 6 Nisan Salı.... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Hekimoğlu salı akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinde heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile izleyicisinin karşısına geçen Hekimoğlu'nda bu hafta neler olacak? Hekimoğlu 44.Bölüm ile 6 Nisan Salı saat 20:00'den itibaren Kanal D'de yayınlanacak.


 

Ateş ve İpek karşılıklı romantik bir akşam yemeğinde bir araya geliyor.

Ateş, evdeki köpeğin her yeri dağıtmasından şüphelenir ve en son hırsız girdiğini düşünür. İpek ve Ateş akşam yemeğinde kendilerine güzel bir masa hazırlar.

 


 

HEKİMOĞLU 44.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Durumu kritik olan bir hasta için ekip içinde tartışma çıkıyor. Ateş ve Memoli iki farklı uçtadır. Hasta ölüm kalım savaşı verirken, doktorlar tarafında da işler pek yolunda değildir.

Yaptığı hata yüzünden hastasını ölümle burun buruna getiren Memoli kendisini affedemiyor. Zor zamanlar geçiren Memoli hasta olan annesinin yanına gidiyor. Gözyaşlarına hakim olamayan genç doktor için olaylar nasıl gelişecek? Hastayı kurtarabilecek mi?


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al