Sosyal Medya

Acemi Anneler(Anneler) 141.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 3 Mayıs Pazartesi

Acemi Anneler(Anneler) 141.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 3 Mayıs Pazartesi.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 15:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 3 Mayıs Pazartesi 141.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

 

Cenk Dürdane’ye Jasmin’den ayrıldığını söyler. Jasmin’in Hayat’a oynadığı oyunu da öğrenen Dürdane yıkılır. Dürdane Jasmin’i artık gelini gibi görmezken oğlularına da çok kırgındır. Aliye torununu korumak için Hayat’ı eve kapatmıştır. Şeyma’yı arayan Kemal ve Nil Seda sayesinde onu bulur. Altınlarını Şeyma’nın aldığını düşünen Tijen yanıldığını anlayarak ondan özür diler. Sevda’nın kardeşi ile ilgili şüpheleri ise dinmemiştir. Ancak Aysun’un ustaca hamlesiyle altınlar bulunur. Sevda yanıldığını düşünerek ve Aysun’a karşı vicdan azabı içindedir.

ACEMİ ANNELER 141.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aliye’yi Hayat’a karşı doldurmaya çalışan Jasmin, onu alıp hobi evine götürür. Jasmin’in amacı Aliye’nin Hayat ve Cenk’i bir arada görmesini sağlamaktır. Beyza ve Murat, Aliye’nin geldiğinden habersiz olan Hayat’ı uyarmak için ona ulaşmaya çalışırken Aliye, Hayat ve Cenk’i görmüştür bile. Aysun, Ecrin’i almak için planladığı bitmek bilmeyen oyunlarından birini daha devreye sokar ve Tijen’in altınlarını alıp Şeyma’nın hırsızlıkla suçlanmasını sağlamaya çalışır. Kardeşinden iyice şüphelenen Sevda ise allak bullak haldedir. Orhan ile Rıza da Melahat’ın eski bir arkadaşı olan Vasfiye’ye karşı Melahat’a yardım etmeye girişir.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al