Sosyal Medya

Acemi Anneler(Anneler) 143.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 5 Mayıs Çarşamba

Acemi Anneler(Anneler) 143.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 5 Mayıs Çarşamba.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 15:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 5 Mayıs Çarşamba 143.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Orhan Cenk’in Jasmin’den ayrıldığını öğrenip sarsılmışken Aysun’un oyunlarıyla Cenk’i Hayat’ın yanında görünce ikinci bir sarsıntı yaşar. Orhan abisinin emaneti olan yeğenini koruyamadığını düşünüp Hayat ve Cenk’in arasında bir şey olduğunu sanır. Herkesin bildiğini en son öğrenen Orhan herkese küser. Jasmin amcasının bu ayrılığı bitireceğini sanırken Orhan yeğeninin bir daha Cenk’le görüşmesini istememektedir. Seda’nın abisi Sedat, kardeşini uygun gördüğü biriyle tanıştırıp, evlendirmek için Malatya’ya götürmek ister. Bu durumdan kurtulmak isteyen Seda, Sedat’a Rıza ile nişanlı olduğunu söyler.

 

ACEMİ ANNELER 143.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Nil’in Kainat için kazandığı süre dolmuştur. Nil Seda’dan Kainat’ın elindeki her şeyi kaybetmesinin önüne geçmesini ister. Seda bu teklifi reddeder ama Seda’nın hiç beklemediği birinin çıkıp gelmesiyle Nil’in eline büyük bir koz geçmiş olur. Nil bu kozu Kainat’ı kurtarmak için kullanmaya kararlıdır. Dürdane ise bu zor atmosferden biraz uzaklaşmak için bir aile büyüğünün yanına gider. Orhan’a Jasmin ve Cenk’in ayrıldığını anlatması gereken Tarık işin içinden çıkmaya çalışırken Jasmin, yeni bir planla ayrılığı Sevda’nın da öğrenmesini sağlar. Cenk’in ise aklı Aliye’nin eve kapattığı Hayat’tadır. Aysun bir bahaneyle Cenk’i çağırarak Orhan’ın Hayat ve Cenk’i bir arada görmesini sağlar.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al