Sosyal Medya

Acemi Anneler 127.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 13 Nisan Salı

Acemi Anneler 127.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 13 Nisan Salı.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 15:55'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 13 Nisan Salı 125.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Tüm evleri Ramazan’ın tatlı telaşı sarmıştır. Sevda’nın evinde çocuklar Ramazan için bir pano hazırlarlarken Berre Sevda ile Orhan’ın konuşmalarını duyup gizlice babasına destek olmaya niyetlenir. Cerenler’in evinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Ramazan paketleri hazırlanırken Cenk’e gelen telefon Dürdane ve Jasmin’i telaşlandırır.

Cenk’le yollarını tamamen ayırmaya karar veren Hayat, Gülbahar’ın da yardımıyla kararını gerçekleştirmek için adımını atar. Beyza ve Melahat ise Aysun’un oyununa gelip Aysun’u hayatlarının tam ortasına almaya karar verirler.

Niller’in evinde de Ramazan sevinci yaşanırken Tijen’in mutsuzluğu tüm ev halkını harekete geçirir. Sultan’ın girişimi işe yaramayınca Nil, Tijen’i mutlu etmenin yolunu başkalarına şifa olmakta bulur.

 

ACEMİ ANNELER 127.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al