Sosyal Medya

Acemi Anneler 131.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 19 Nisan Pazartesi

Acemi Anneler 131.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 19 Nisan Pazartesi.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 15:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 19 Nisan Pazartesi 130.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Berre’nin peşine düşen Sevda ve Orhan onun İhsan’ın pastanesinde çalıştığını öğrenirler. Sevda ve Orhan Berre’nin kazandığı paraları nereye harcadığını öğrendiklerinde ise hem şok yaşayacak hem de çok mutlu olacaklardır. Dürdane’den duyduklarıyla perişan olan Beyza, Jasmin’in değiştirdiği mektubu alarak Hayat’la konuşmaya gider. Hayat mektubu görünce işin rengi değişecektir. Beyza ve Hayat’ın konuşmasını Cenk’in duyması da olayların gidişini tamamen değştirecektir. Nil ve Kemal imameyi bulmak için gittikleri evde büyük bir hayra vesile olurlar. Tespihini almaya Nil’lere gelen Ömer ise Tijen ile yüzleşmek durumunda kalır.

 

ACEMİ ANNELER 131.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Orhan ve Sevda, Berre'yi takip ederler ve sonunda fazladan harçlığın nereden geldiğini öğrenirler ama pideleri dağırmaya giden Berre'nin peşinde biri vardır.


 

Hayat ve Cenk erzak dağıtırken Saime teyzenin hastaneye kaldırıldığını öğrenince soluğu hastanede alırlar. Murat ve Gülbahar da hastanede onlara katılır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al