Sosyal Medya

Akrep 21.Bölüm Fragmanı İzle 6 Mayıs Perşembe

Akrep 21.Bölüm Fragmanı İzle 6 Mayıs Perşembe... Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Akrep yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı bölümleri ile perşembe akşamlarının merak uyandıran dizisi Akrep 21.Bölümü ile 6 Mayıs Perşembe saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Perihan (Demet Akbağ) kırk yıl önce kızını terk edip, zengin bir adamla evlenmiştir. Güzel bir hayata kaçarken arkasında bıraktığı kızı Ferda (Evrim Alasya) yıllar sonra Perihan’ı bulur. Buluşmaları kucaklaşmaya değil büyük bir savaşa sebep olur.

Perihan’ın Ahmet’i cezaevinden çıkartıp Ferda ve Aras’ın üzerine salma planı Duru’ya takılır. Duru, büyükannesinin karşısına çıkıp hesap sorar. Perihan, her şeyi torunları için yaptığını söylese de
oğlunun babasının canına kastedilmesi karşısında Duru için artık bardak taşar ve Can’ı da alıp Aras’ın yanına gider.
 
Ferda, Ahmet’i cezaevinden çıkarma planını Aras’tan öğrenir ve soluğu Perihan’ın yanında alır. Yaptıkları anlaşmaya sadık kalmamasının hesabını sorar. Perihan ve Ferda şimdi anne-kız olarak değil, iki düşman olarak karşı karşıyadır. Ferda ardından Ahmet’in yanına gider ve planını anlatarak anlaşma teklif eder.

 
Hapishanedeki koğuşuna yerleştirilen Şahin için cehennem gibi günler başlar. Ahmet, Şahin’i canıyla tehdit ederken Perihan, torunu Şahin’i kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalır.
 

 
 

Akrep 21.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al