Sosyal Medya

Akrep 26.Bölüm Final Bölüm Tek Parça İzle 17 Haziran Perşembe

Akrep 26.Bölüm Final Bölüm Tek Parça İzle 17 Haziran Perşembe..... Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Akrep yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı bölümleri ile perşembe akşamlarının merak uyandıran dizisi Akrep 26.Bölümü ile 17 Haziran Perşembe saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Ahmet, adamının namlusunun ucunda korkuyla bekleyen Perihan’ı ve Ferda’yı tuzağa çekip onlara bir oyun oynar. Oyuna göre aralarından biri sevdiği kişi için canından vazgeçecektir.
 
Aras ve Duru nikahın kıyılacağı yerde Perihan’ı beklerken kaçırıldığını öğrenir ve nikahı iptal edip Perihan’ı kurtarmaya gider. Ahmet’in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlanır.

 
Ferda, Efe ve Merve’nin evliliğine razı gelir ancak bazı şartları vardır. Merve ile evlenecek olmanın heyecanını yaşayan Efe, Ferda’nın tüm şartlarını kabul eder ve Merve’yi istemeye gider. Sonunda hem Aras ve Duru hem de Efe ve Merve bekledikleri mutluluğa erişmeye yakındır.
 
Perihan’ın hastalığı gittikçe ilerlemektedir. Sayılı günlerinin kaldığını öğrenen Perihan, ailesini bir araya getirir ve ölümünden sonra şirketin başına Ferda’nın geçeceğini açıklar. Ferda’nın bu son isteği, Duru ve Şahin’i şoke eder.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al