Sosyal Medya

Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle 7 Mayıs Cuma

Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle 7 Mayıs Cuma.... Arka Sokaklar 589.Bölüm Tek Parça Full İzle... Reyting rekorlarının bir numarası Arka Sokaklar cuma akşamları heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 588.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçene Arka Sokaklar'da bu hafta yayınlanacak 589.Bölüm'de neler olacak? 589.Bölüm 7 Mayıs Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek.


 

 Ezgi, Aycan'ı tutukluyor!


 
Aycan, kocasının kirli işlerini yürütürken baltayı taşa vuruyor. Cemal'i cezaevinde ifşa etmesinin ardından Ezgi, sevdiği adamı kötü duruma düşüren Aycan'ın peşine düşüyor. Aycan, kaçmaya yeltendiği sırada Ezgi onu kıskıvrak yakalar. Cemal'in başına kötü bir şey gelmesi durumunda Aycan'ı öldürmekle tehdit eder. Aycan, iki arada bir derede kalır ve cezaevinin yolunu tutar.
 
Bu sırada Mesut, özel görevle yine teröristlerin peşine düşer. Operasyon için İstanbul'dan ayrılmasına neden olan kişi ise, Selin'in eski sevgilisi Savcı Faruk'tur. Selin bir kez daha aynı döngünün içine girmekten dolayı mutsuzdur.

 
Hüsnü ise, rehine olayı yüzünden Savcı Faruk tarafından sorgulanıyor. Hüsnü, azılı bir suçlunun kaçırdığı rehineyi kurtardığı sırada adamı vurur; fakat, 3 el ateş etmesi başını yakar.
 
Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al