Sosyal Medya

Aşkın Tarifi 2.Bölüm 14 Haziran Pazartesi Reyting Sonuçları

Aşkın Tarifi 2.Bölüm 14 Haziran Pazartesi Reyting Sonuçları.... Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi 2.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta 1.bölümü yayınlanan dizinin 2.bölümüyle Aşkın Tarifi 14 Haziran'da izleyicisi ile buluştu. Peki dizi bu hafta reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?


 

Fırat'ın Naz'ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırıyor! Dr. Aşk bu durumu görmezden gelmeye kalksa da Fırat'ın amacını sorgulamadan edemiyor. Naz ise bir anda hayatına giren bu adamın rüzgarına kapılıyor. Fırat, Naz'ı etkilemeyi başarabilecek mi? Dr. Aşk'tan intikamını bu şekilde alabilecek mi?

Naz, Fırat'la beraber düğüne katılır. Yavaş yavaş Fırat'tan etkilenmeye başlayan Naz fotoğrafların basına yansıması ile neye uğradığını şaşırır. Taylan ise bu durumdan hiç hoşnut değildir. Naz üzerinden kendi reklamını yapmaya çalışmaktadır ancak Fırat Taylan'ın foyasını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Vakit kaybetmeden bu durumu Naz'a da anlatır.

14 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI

14 Haziran Pazartesi gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı! Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al