Sosyal Medya

Aşkın Tarifi Dizisi Tuttu mu? Aşkın Tarifi 1.Bölüm Yorumları

Aşkın Tarifi Dizisi Tuttu mu? Aşkın Tarifi 1.Bölüm Yorumları.... Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi 1.Bölümü ile ekranlara geldi. Uzun zamandır tanıtımları yayınlanan dizi büyük bir merakla bekleniyordu. 7 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan dizinin tutup tutmadığı ve reyting sonuçları araştırılıyor.


 
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi isimler yer alıyor.
 
Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

 
Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır. 

 
Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?
 
Aşkın Tarifi 7 Haziran Pazartesi 20.00'da Kanal D'de başlıyor!

 
 

AŞKIN TARİFİ REYTİNG SONUÇLARI

Sosyal Medyada Tepkiler Nasıldı?

Twitter'da Aşkın Tarifi hakkında şu yorumlar yapıldı:

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk enerjisi şimdiden dikkat çekici. Tatlı atışmalar yazılmış gerçekten. Uyumları güzel görünüyor.

Wow! Bölüm sonu harikaydı! Güzel ve neşeli bir ilk bölüm izledik özellikle Fırat karakterine bayıldım. Dizinin yolu açık olsun. #AşkınTarifi

Partner uyumu gerçekten çok iyi, ben çok beğendim..Diziye puanım 10/10.

Şebnem gibi izledim bölüm finalini... Güzel başlangıçtı, emeklere sağlık. Bol şans. #AşkınTarifi

İlk bölümün sonuna geldik. Oldukça eğlenceli ve güzel bir iş çıkmış ortaya. Emeklere sağlık. #AşkınTarifi Alkışlama işareti


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al