Sosyal Medya

Baht Oyunu Dizisi Tuğçe Dikman Kimdir?

Baht Oyunu Dizisi Tuğçe Dikman Kimdir?.... Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunlarında başrol karakter Tuğçe Dikman merak edilenlerden oldu. Karakter nasıl biri? Kim canlandırıyor?


 
TUĞÇE DİKMAN (ASLI SÜMEN)
 
Tuğçe, Bora’nın çocukluk arkadaşı, aynı zamanda iş ortağıdır. Alımlı, iyi eğitimli, akıllı bir kadın olan Tuğçe, kimi zaman insanlara yukarıdan bakmasıyla bilinir. İstediklerini elde edebilmek için entrika yapabilecek kadar hırslıdır. Bora’ya yakın olabilmek için şirkete ortak olan Tuğçe, ona uzun zamandır aşıktır fakat Bora’nın ulaşılmazlığı ona açılmasını engellemektedir. Gayesi Bora’nın kendisine aşık olmasını sağlamak ve onunla evlenmektir.
 

ASLI SÜMEN KİMDİR?

1994 yılında Mersin'de doğan Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdaresi Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır.
 
1.74 cm boyunda olan Aslı Sümen, mankenli ve fotomodellik yapmaktadır. 18 Kasım 2017 tarihinde Çin'de yapılan "Miss World" yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Sümen, ODTÜ' te Eşli Danslar Topluluğu'nda yarışarak üniversitesini temsil etmiştir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al