Sosyal Medya

Baraj 6 Nisan Salı Son Bölüm 34.Bölüm Tek Parça İzle

Baraj 6 Nisan Salı Son Bölüm 34.Bölüm Tek Parça İzle.... Baraj Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Baraj yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile salı günlerinin vazgeçilmezlerinden olan Baraj'da bu hafta neler yaşanacak? Baraj 34.Bölüm ile 6 Nisan Salı günü saat 20:00'den itibaren Fox TV'de olacak.


 

Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur. Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır.

Nehir ve Bahar’ın yalanlarına daha fazla tahammül edemeyen Nazım, Mert’i de alıp herkesten uzaklaşır. Nehir, Nazım’ı bulup onunla dürüstçe konuşmak istese de Azra’nın onu durdurmak için çok tehlikeli bir planı vardır.

Tam Halit’ten kurtulduklarını sandıklarında Halit’in annesinin gelmesi Tarık, Zahra ve İbrahim’i iyice köşeye sıkıştırır.

BARAJ 34.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al