Sosyal Medya

Baş Tacım 11.Bölüm Fragmanı İzle 3 Temmuz Cumartesi Kanal 7 Dizileri

Baş Tacım 11.Bölüm Fragmanı İzle 3 Temmuz Cumartesi Kanal 7 Dizileri.... Kanal 7'nin yeni yabancı dizisi Baş Tacım 8.Bölümü ile ekranlara geliyor. Her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 
ARCHANA VE MANAV BİR ARAYA GELEBİLECEK Mİ?
 
Baş Tacım’da Solu, Archana’yı alıp evine getirir. Manav Archana’dan ayrıldığı için yıkılır. Bu duruma dayanamayan amcası Archana ve Manav’ı yeniden birleştirecek mi?

 
Solu gerçekleri herkesin içinde anlatır ve düğünü kabul etmediğini söyler. Archana’yı alıp evine götüren Solu herkese rezil olduğunu düşünerek çok utanır. Rasika ise intikamını aldığı için çok mutlu olur. Herkes gittikten sonra odasına çekilen Archana acısıyla baş başa kalır. Yaşadıklarını hazmedemeyen Archana Manav’ın kendisine yaptıklarını kaldıramaz. Manav ise Archana’ya olan aşkı yüzünden çok acı çeker. Manav’ın amcası olanlara daha fazla sessiz kalamaz ve soluğu Archana’nın evinde alır. Amcası Manav ve Archana’yı birleştirebilecek mi?
 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al