Sosyal Medya

Baş Tacım 16.Bölüm Fragmanı İzle 8 Temmuz Perşembe

Baş Tacım 16.Bölüm Fragmanı İzle 8 Temmuz Perşembe... Kanal 7'nin yabancı dizisi Baş Tacım 16.Bölümü ile 8 Temmuz Perşembe gününde ekranlara gelecek. Her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 
MANAV ACİT’E HESAP SORUYOR
 
Baş Tacım’da Manav Archana’ya atılan iftiranın arkasında Acit’in olduğunu öğrenince şok olur. Karısının yaşadıkları için hesap soran Manav ne yapacak?

 
Savita Archana’ya olan kıskançlığı yüzünden kendisini sürekli küçük düşürür. Acit ise tüm planlarını bozduğu için Manav’dan intikam almak ister. Adamlarına Manav’ı tören alanından uzaklaştırmalarını söyleyen Acit, Manav’ın başka kadınlarla fotoğraflarını çeker. Manav, tartıştığı adamın, Archana’ya iftira atan kişi olduğunu fark edince onun peşine düşer. Ona bunu kimin yaptırdığını merak eden Manav, her şeyin arkasında Acit’in olduğunu öğrenir. Öfkeyle Acit’in kapısına dayanan Manav ne yapacak?
 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

 
 

 

Yeni Bölüm Fragmanı Birazdan Sayfamızda Olacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al