Sosyal Medya

Baş Tacım 7.Bölüm Fragmanı İzle 29 Haziran Salı Kanal 7 Dizileri

Baş Tacım 7.Bölüm Fragmanı İzle 29 Haziran Salı Kanal 7 Dizileri.... Kanal 7'nin yeni yabancı dizisi Baş Tacım 6.Bölümü ile ekranlara geldi. 21 Haziran Pazartesi günü Kanal 7'de yayın hayatına başlayan Baş Tacım sevilerek izleniyor. Yarın 7.bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacak merak ediliyor.


 
ARCHANA VE MANAV EVLENECEK Mİ?
 
Baş Tacım’da Solu kocasının hayatını kurtaran Manav’ın Archana için doğru eş olacağını düşünür. Manav hakkında araştırma yaptıran Solu onları evlendirecek mi?

 
 
Vinut karısı Mancu’nun yaptıklarını öğrenince şok olur. Kardeşinin başına gelenlerin karısı ve onun ailesi yüzünden olduğuna inanmak istemeyen Vinut zor bir karar alır ve Mancu’dan ayrılacağını söyler. Mancu bu sözler üzerine yıkılırken, Rasika kızını Vinut’a karşı doldurur. Archana ise yeğeni için Mancu’nun eve dönmesi gerektiğini düşünür. Solu, Manav’ın kızı için uygun bir eş olacağını düşünür. Arkadaşından Manav için araştırma yapmasını isteyen Solu, bunun duyulmaması için çabalar. Manav ve Archana evlenecek mi?

 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

 
 

Baş Tacım 7.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al