Sosyal Medya

Baş Tacım 7.Bölüm İzle 29 Haziran Salı Kanal 7 Dizileri

Baş Tacım 7.Bölüm İzle 29 Haziran Salı Kanal 7 Dizileri.... Kanal 7'nin yeni yabancı dizisi Baş Tacım 4.Bölümü ile ekranlara geliyor. 21 Haziran Pazartesi günü Kanal 7'de yayın hayatına başlayan Baş Tacım sevilerek izleniyor. Bugün 7.bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacak merak ediliyor.


 
MANAV GERÇEKLERİ ANLATABİLECEK Mİ?
 
Baş Tacım’da bu akşam Mancu Archana ve Manav’ın evliliği için büyük bir yalan söyler. Manav kendisiyle ilgili yalanları fark edince onları durdurmaya çalışır. Köşeye sıkışan Manav ne yapacak?

 
7. Bölüm
 
Mancu, Manav’ın evine gider ve annesiyle konuşup onu evliliğe ikna etmeye çalışır. Archana’nın zor bir evlilik yapmasını isteyen Mancu, evine dönüp herkese onların çok iyi bir aile olduklarını söyler. Manav ise gelin adayının kim olduğunu bilmeden evliliği reddeder. Annesinin ısrarı üzerine kız tarafına giden Manav karşısında Archana’yı görünce çok mutlu olur. Manav, annesinin kendisi hakkında yalan söylediğini anlayınca onu düzeltmek ister. Manav, kendi gerçeklerini Archana’nın ailesine anlatabilecek mi?

 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al