Sosyal Medya

Baş Tacım Son Bölüm 38.Bölüm İzle Tek Parça İzle 30 Temmuz Cuma

Baş Tacım Son Bölüm 38.Bölüm İzle Tek Parça İzle 30 Temmuz Cuma.... Kanal 7'nin yabancı dizisi Baş Tacım 38.Bölümü ile ekranlara geliyor. Her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 
 
DAMODAR ÖLDÜ MÜ?

 
Baş Tacım’da bu akşam patlama haberinin yayılmasının ardından Deshmukh ailesi kahrolur. İş için tren yolculuğuna çıkan Damodar bu patlamadan sağ kurtulabilecek mi?
 
38. Bölüm

 
Damodar’ın bindiği trende bombalı saldırı olduğu haberini duyan Savita yıkılır. Manav ve amcası Damodar’ı bulmak umuduyla patlamanın olduğu bölgeye gider. Archana, Solu ve Shravani ise Savita ve kızını sakinleştirmeye çalışır. Manav’ın amcası hastanede Damodar’ı aramaya başlar. Manav da patlamanın olduğu istasyona gider. Evde içi rahat etmeyen Archana kendine engel olamaz ve Manav’ın yanına gider. Patlama bölgesine giden Manav o kalabalık arasında babasını sağ olarak bulabilecek mi?
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al