Sosyal Medya

Baş Tacım Son Bölüm 39.Bölüm İzle Tek Parça İzle 31 Temmuz Cumartesi

Baş Tacım Son Bölüm 39.Bölüm İzle Tek Parça İzle 31 Temmuz Cumartesi.... Kanal 7'nin yabancı dizisi Baş Tacım 39.Bölümü ile ekranlara geliyor. Her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 
VARŞA’NIN NİŞANI
 
Baş Tacım’da bu akşam Varşa ve Satiş’in nişan gecesi düzenlenir. Her şey çok güzel ilerlerken nişana gelen beklenmedik misafir karşısında Archana ve Manav’ın ailesi ne yapacak?

 
39. Bölüm
 
Archana’nın evinde Varşa’nın nişanı için hazırlıklar başlar. Manav Shravani’ye Varşa’nın nişanına gitmek istediğini söyler. Manav nişan için Archana’nın evine gider. Archana Manav ile Shravani’yi el ele görür ve kahrolur. Archana nişana gelecek misafirlerin Manav’la boşanma aşamasında olduğunu anlamamaları için sindur sürmek istediğini Manav’a söyler. Savita Damodar’ın nişana gitme teklifini kabul eder. Manav’ı nişanda gören Savita ve Damodar çok şaşırır. Nişana gelen beklenmeyen misafir ise herkeste şok etkisi yapar. Gelen bu misafir sonrasında nişan evinde neler yaşanacak?

 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al