Sosyal Medya

Baş Tacım Son Bölüm 8.Bölüm İzle 30 Haziran Salı Kanal 7 Dizileri

Baş Tacım Son Bölüm 8.Bölüm İzle 30 Haziran Salı Kanal 7 Dizileri.... Kanal 7'nin yeni yabancı dizisi Baş Tacım 8.Bölümü ile ekranlara geliyor. 21 Haziran Pazartesi günü Kanal 7'de yayın hayatına başlayan Baş Tacım sevilerek izleniyor. Bugün 8.bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacak merak ediliyor.


 
MANAV GERÇEKLERİ ANLATIYOR
 
Baş Tacım’da bu akşam Manav’ın amcası aileleriyle ilgili gerçeklerin gelinin ailesine anlatılmadığını öğrenince çok öfkelenir. Archana ve ailesi Manav’ın anlattıklarından sonra ne yapacak?

 
8. Bölüm
 
Manav, Archana’nın ailesinin kendisini gerçekten sevdiğini anlar ve doğruları söylemekten vazgeçer. Nişan günü geldiğinde Manav ve Archana’nın heyecanı gözlerinden okunur. Solu kızı için uygun damadı bulduğu için çok mutlu olur. Yalanlarının ortaya çıkmasından korkan Savitra ise oğlunun Archana ile bir an önce evlenmesi için sabırsızlanır. Archana’nın babası ise düğün ihtiyaçları için Manav’ın evine gider ve evlerinin fakir bir mahallede olduğunu görünce büyük bir şok yaşar. Manav’ın amcası ise Savitra’nın yaptıklarını öğrenince çok öfkelenir ve Manav’a gerçekleri anlatmasını söyler. Manav, aslında fakir olduğunu söyleyince Archana ve ailesi ne cevap verecek?

 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al