Sosyal Medya

Baş Tacım Yeni Bölüm 12.Bölüm İzle 4 Temmuz Pazar

Baş Tacım Yeni Bölüm 12.Bölüm İzle 4 Temmuz Pazar.... Kanal 7'nin yabancı dizisi Baş Tacım 12.Bölümü ile ekranlara geliyor. Hafta içi her gün birbirinden heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Baş Tacım'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?


 
ARCHANA KOCASININ EVİNE KABUL EDİLECEK Mİ
 
Baş Tacım’da bu akşam Solu, Archana’yı Manav’dan ayırmanın doğru olmayacağını anlar ve onların evliliklerine izin verir. Solu’ya öfkeli olan Savita olanları unutup Archana’yı gelini olarak kabul edecek mi?

 
Solu kızının Manav’ı sevdiğini ve kendisini evli olarak hissettiğini anlayınca yumuşar. Archana’nın Manav’ın yanına gitmesine izin veren Solu, kızı için en doğrusunu yaptığı için mutlu olur. Ailesi Archana’yı Manav’ın evine götürür. Yolda gördükleri manzara Solu’yu dehşete düşürür. Manav’ın çok fakir bir mahallede oturduğunu gören Solu kızı için üzülmeye başlar. Öte yandan Manav’ın annesi Savita ise Solu’dan intikam almak ister. Fakat solu ondan önce davranıp Savita’dan özür diler. Savita Solu’yu affedip, Archana’yı gelini olarak kabul edecek mi?
 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al