Sosyal Medya

Beni Bırakma Yeni Bölüm Bugün Var mı? 29 Nisan Perşembe

Beni Bırakma Yeni Bölüm Bugün Var mı? 29 Nisan Perşembe...... ATV'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Beni Bırakma saat 14:00'ten itibaren izleyicisi ile buluşuyordu. Geçtiğimiz hafta son olarak 600.bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümleri bu hafta ekrana gelmedi. Pazartesi günü 601.bölümü yayınlanması beklenen Beni Bırakma'nın yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? İşte merak edilenler:


 

Binlerce kişi tarafından yakından takip edilen Beni Bırakma dizisi geçtiğimi cuma gününde 600.bölümü ile ekranlara geldi. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizinin 601.bölümü bu pazartesi günü yayınlanması bekleniyordu. Ancak dizinin eski bölümleri tekrar yayınlandı. Yeni bölümü yayınlanması beklenen Beni Bırakma'nın 29 Nisan Perşembe gününde geçtiğimiz haftalarda ekranlara gelen 687.bölümü ATV'de yayınlanacak. Dizinin koronavirüs dolayısıyla çekimlerinin durdurulduğu ve yeni bölümlerinin bu yüzden izleyicisi ile buluşamadığı belirtiliyor. 

Final Kararı Doğru mu?

Sosyal medyada konuşulan ve iddia edilen Beni Bırakma dizisinin final kararı aldığı yönünde bir açıklama dizi yapımcısından ve kanal tarafından yapılmadı. Final kararı aldı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor.
 

Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin yeni bölümlerinin önümüzdeki pazartesi günü tekrar yayınlanmaya başlayabileceği konuşuluyor.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al