Sosyal Medya

Bozkır Aslanı Celaleddin 4.Bölüm Tek Parça Full İzle 11 Haziran Cuma

Bozkır Aslanı Celaleddin 4.Bölüm Tek Parça Full İzle 11 Haziran Cuma..... ATV'nin yeni dizisi Celaleddin 4.bölümü ile ekranlara geliyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ile beğenilen dizilerden olan Bozkır Arslanı Celaleddin 11 Haziran Cuma saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 
CENGİZ HAN DÜŞMANINI ZAYIFLATMA AMACINDA
 
Harzemşah sarayında iktidar mücadelesi sürerken, Sultan Aleaddin'in sağlığı iyice bozulmuştur. Celaleddin, Cengiz Han tehlikesine karşı devleti bir arada tutmaya uğraş verirken, Vezir Şemseddin saraya sızan casusu bulmak için araştırma yapmaya başlar. Cengiz Han'ın Harzemşahları sarayını karıştırıp potansiyel düşmanını zayıflatmak için ittifak yaptığı Hasan Sabbah taraftarı Sabbahiler, hedefine Türkan Hatun'u koyar.

 
CELALEDDİN GÜÇLER ARASINDA DENGEYİ BULMAYA ÇALIŞIYOR
 
Türkan Hatun itham edildiği suçlamaların ardından bir karar vermek zorunda kalır. Sultan Alaeddin'e sadık askerler ile Türkan Hatun'a bağlılığını bildiren Kıpçak komutanlar arasındaki dengeyi bulmaya çalışan Celaleddin ise yaklaşan savaşın yaratacağı yıkımın önüne geçmeye uğraşmaktadır.

 
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al