Sosyal Medya

Cam Tavanlar 14 Temmuz Çarşamba 6.Bölüm Tek Parça Full İzle

Cam Tavanlar 14 Temmuz Çarşamba 6.Bölüm Tek Parça Full İzle.... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Cam Tavanlar 6.bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta 5.bölümü yayınlanan dizide bu hafta neler yaşanacak merak ediliyor.


 
LEYLA İKİ AŞK ARASINDA
 
Show TV’de ekrana gelen, Ojo Pictures imzalı sevilen dizi ‘Cam Tavanlar’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Cem ve İskender arasında kalan Leyla’nın kimi tercih edeceği merak konusu oldu. Leyla’nın Cem’in aşkıyla tutuştuğu; İskender’in ise Leyla’ya ilan-ı aşk etmeye hazırlandığı bölümün final sahnesinde heyecan doruğa ulaştı.

 
Show TV'nin Ojo Pictures imzalı beğeniyle izlenen dizisi 'Cam Tavanlar'ın dün akşam yayınlanan beşinci bölümünde duygularını bir türlü açıklayamayan İskender, Leyla’yı yemeğe çıkarmak istedi. İskender’in Leyla’nın yanına geldiğini gören Cem ise bu duruma çok bozuldu. Yemek randevusuna gitmek üzere hazırlanan Leyla, İskender’in arabasına bineceği sırada Cem’in sesini duydu. Cem, Leyla’ya konuşmak istediğini söylerken, iki aşık arasında kalan Leyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bu sırada onları uzaktan izleyen Suna ise herkesten habersiz büyük sürpriz oldu. Peki, Suna’nın ortaya çıkışı dengeleri nasıl değiştirecek? Leyla'nın tercihi; güvensiz ve tehlikeli hissettiği Cem mi yoksa güvenilir dediği İskender'den mi yana olacaktı?
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al