Sosyal Medya

Cam Tavanlar Dizisi Tuttu mu? Cam Tavanlar Dizisi 1.Bölüm Reytingleri

Cam Tavanlar Dizisi Tuttu mu? Cam Tavanlar Dizisi 1.Bölüm Reytingleri.... Show TV'nin yeni dizisi Cam Tavanlar ilk bölümü ile 9 Haziran Çarşamba akşamında izleyicisi ile buluştu. Uzun süre tanıtımları yayınlanan dizi merakla bekleniyordu. Birçok kişi tarafından takip edilen dizinin ilk bölümü için ne yorumlar yapıldı? Dizi tuttu mu? Reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar:


 

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. ‘Cam Tavanlar’, oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.

Kadınların merdivenleri tek tek tırmandığı, erkeklerin ise asansörle dümdüz yukarı çıktığı bir dünyadayız. Bu dünyanın tam ortasında, azimli, çalışkan, güçlü bir kadın; Leyla… Dişiyle tırnağıyla kurduğu restoran zincirinin CEO’su… Erkekler dünyasında bir kadın olarak varlığını korumaya çalışan Leyla, restoranda ansızın patlak veren bir yangının sonuçlarıyla mücadele etmeye başlıyor fakat devasa bir problemin adım adım yaklaştığından henüz habersiz…
 
Leyla ve başarılı bir yönetici olan Cem Kumcu’nun yollarının kesişmesi, ikili arasında kolay kolay sönmeyecek bir yangın başlatıyor. Alevler yükseldikçe mücadele, rekabet, çekişme ve aşk harlanacak; ikili kendilerini büyük bir savaşın içinde bulacak. Bakalım bu savaşın bir galibi olacak mı?

2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!


 

REYTİNG SONUÇLARI

DİZİ İÇİN YORUMLAR NASIL?

Twitter'da binlerce kişi Cam Tavanlar için yorum yaptı. Genel olarak izleyicisi tarafından beğenilen dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümü şimdiden merakla bekleniyor.
 
İşte sosyal medyadaki o paylaşımlar:

 
İlk fena değildi yolu açık olsun #CamTavanlar
 
Obaaaa 2. Bölüm istedigim enerji geliyor sanirim. Bu bolum giristi asil hikaye 2. Bolumde basliyor.
  #CamTavanlar
 
Dizi o kadar güzelki günümüzdeki toplumsal cinsiyet eşitsizliğini çok güzel ele almışlar. İlk bölümden çok sevdim. Umarım bu dizi kendi ayakları üzerinde durmak isteyen fakat kendinde o gücü bulamayan kadınlara ışık olur.

 
#CamTavanlar  bu tempo ile #SenCalKapimiSezon2 karşısında hiç şansları yok bence. Kubilay Aka'ya salon beyefendisi rolü çok oturmamış ve oturmaz da. Yaz işi olarak izlenebilir ama ben tekrar izler miyim? Bilemiyorum. Bol şanslar

 
#CamTavanlar ekran yolculuğuna başladı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünün hemen ardından ikinci bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Leyla'nın yeni bir restoran açma girişiminin büyük heyecan yarattığı tanıtımda Cem ile aralarındaki çekişme hızla devam ediyor.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al