Sosyal Medya

Camdaki Kız 7.Bölüm Tek Parça Full İzle 27 Mayıs Perşembe

Camdaki Kız 7.Bölüm Tek Parça Full İzle 27 Mayıs Perşembe.... Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız 7.bölümü ile ekranlara geliyor. Perşembe günleri izleyicisinin karşısına geçen Camdaki Kız meraklandıran sahneler ve dikkat çekici olayları ile izleyenleri etkilemişti. Dizinin bu hafta yayınlanacak 7.bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor?


 
 Sedat'ın öpücüğü Nalan'a pahalıya patlıyor!

 
Sedat ve Nalan öpüştüğünü öğrenen Feride çıldırmıştır. Bu yüzden Nalan'ın kaybolduğunu düşündüğü ahlakını kendince geri getirmeye çalışır. Ancak Feride'nin yöntemleri artık sınırı aşmıştır. Nalan'ın sağlığını tehlikeye atacak bir boyuta gelir. Bayılan Nalan'ı ise Muzo bulur.
 
Feride, Nalan'ı Sedat'la gördükten sonra Nalan için yapacakları tam bir felaket olacaktır. Sedat, Cana'ya karşı koyamaz ve tekrar bir araya gelir. Feride, Nalan'a Sedat'la evlenene kadar görüşmeyeceğini söyler. Ancak Sedat, en kısa sürede Nalan'la evlenmek ister. Sedat ve Nalan'ın gizli görüşmesi ise Feride'nin tüm kapıları kapatmasına neden olur.

 
Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al