Sosyal Medya

Camdaki Kız Yeni Bölüm Bugün Var mı? 29 Nisan Perşembe

Camdaki Kız Yeni Bölüm Bugün Var mı? 29 Nisan Perşembe.... Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız perşembe günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden beri çok konuşulan dizilerden olan ve reyting rekorlarına adını yazdıran Camdaki Kız geçtiğimiz hafta 3.bölümü ile ekranlara gelmişti. Peki Camdaki Kız'ın yeni bölümü bugün yayınlanacak mı?


 

Nalan'nın hikayesi...

Sedat'ın gizli ilişkisi ortaya çıkıyor ve Nalan'ın acıklı hikayesi devam ediyor. Zira onu annesi doğduğunda yakmıştı! Nalan yani feryat eden anlamına gelen bu isim ile annesi onun bir ömür acı çekmesini istiyor gibiydi sanki. O küçük Nalan büyüdü ve yüreğinin feryatları artarak devam etti.

Son olarak Sedat ile nişanlanan Nalan, Sedat'ın gizli aşkını öğreniyor. Aileler şaşkınlık içerisinde medyaya düşen haberi okuyor. Sedat'ın ailesi durumu nasıl kurtaracak? Nalan'ın ailesi ne tepki verecek? 

Peki ya Nalan!? Yüreğinde kor ateş Nalan'ı yakarken Sedat'ın bu yaptığına ne tepki verecek? Nalan ile Sedat'ın arasında neler olacak?

Sedat'ın Cana ile olan yasak aşkı basına yansımıştır. Bunu öğrenen büyük hayal kırıklığı yaşar. Feride'ye ise gün doğmuştur. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat'ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Nalan'ı evlenmeye ikna edebilecek mi?

Camdaki Kız 4.Bölümü ile 29 Nisan Perşeme saat 20:00'den itibaren Kanal D'de yayınlanacak.

KANAL D 29 NİSAN PERŞEMBE YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

3.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


 Sedat’ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan’ın üzerindeki baskıyı artırır. Nalan’ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana’yla buluşur. Cana, Nalan’la konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat’a pahalıya mal olacaktır.
 
Sedat, Nalan’la konuşup, özel dairede gördüklerinin kendisine ait olmadığını anlatır. Nalan, Sedat’a yeniden güven duyar, sevdiği adamla evleneceği için mutludur. Yaklaşan felaketten habersiz olan Sedat, bu sorunu da çözdüğü için rahatlar.

 
Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmaz. Fotoğraflar, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemeyi başarabilecek midir?
 
Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,
  Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al