Sosyal Medya

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Tek Parça Full İzle 40.Bölüm 21 Nisan

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Tek Parça Full İzle 40.Bölüm 21 Nisan.... TV8'in sevilerek izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir çarşamba günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden eğlenceli sahneleri ve merak uyandıran bölümleri ile izleyenlerin vazgeçilmezi haline gelen Doğduğun Ev Kaderin'de bu hafta neler olacak? Doğduğun Ev Kaderindir 21 Nisan Çarşamba saat 20:00'den itibaren 40.Bölümü ile TV8'de yayınlanacak.


 
Tarık ve Nesrin Barış'a yakalanmaktan kurtulurlar fakat dışarda basın onları beklemektedir. İstemeseler de fotoğrafları çekilir.
 
Kendilerini Barış, Zeynep ve Nermin'e abi kardeş olarak tanıtan Nesrin ve Tarık'ın sevgili oldukları ve buraya bir plan kurarak geldikleri anlaşılır. Tarık ve Nesrin kendi kimliklerini açığa çıkartabilecek bir durumun içine düşer ve Meltem'den aldıkları yardımla kurtulurlar.

 
Annesi Sakine'den onu tanıyacağı hissiyle kaçmaya çalışan Gülbin, Nesrin olarak Barış ve Zeynep'in yemek planına dahil olur, Barış'ın evinde yemek sonrası oyunlar oynamaya başlayan gençler Emine'nin Nesrin'den hoşlanmaması ve kuvvetli sezgileri sebebiyle geceyi hızlı kapatmak zorunda kalırlar. Emine yine de Zeynep'i Nesrin konusunda dikkatli olması için uyarır.

Diğer tarafta Tarık'ın da lokantaya gelişi ve akşam yemeğine dahil olup Ali Rıza'yla tanışması ayrı bir gerilim yaratmıştır. Ali Rıza'nın gözü Tarık'ı tutmaz. Zeynep ve Barış evlilik yoluna girerken, Tarık da planı için Nermin'e ilgisini açıkça belli eder.
 

 
 


 

Mehdi'nin ölümünün ardından, belki de yaşadıkları bu son sarsıcı acıyla herkes hayattan son büyük dersini almıştır. Bunca olayın üzerine belki de göz göre göre yaşanan bu son kimse istemese de yüreklere ateşi düşürmüştür.

Zeynep, Cemile ve Benal darmadağındır, onların etrafında kenetlenen herkes yaslarını tutmaları, acılarını yaşamaları için bir aradadır. Barış, yas süreci boyunca Zeynep'i kendi düşünceleriyle baş başa bırakarak ama gözünü de üstünden ayırmadan bir adım geri çekilir. Herkes yavaş yavaş normallerini, hayatlarını, aslında nasıl yaşadıklarını hatırlamaya başlar.

Çok geçmeden Zeynep başta olmak üzere herkes iyileşmek için çaba göstereceğinin sinyallerini vermeye başlar. Ama en önemlisi, görmüş geçirmiş yetişkinler olarak aileler duruma el koyar ve acılar etrafında savrulan gençlerin tamamı için bir krizden çıkış planı yaparlar. Hem kendileri için hem gençler için çalışmak, yorulmak, bir arada olmaktan daha iyileştirici ne vardır ki?

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al