Sosyal Medya

EDHO(Eşkıya) Son Bölüm 196.Bölüm Tek Parça Full İzle

EDHO(Eşkıya) Son Bölüm 196.Bölüm Tek Parça Full İzle.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Tek Parça Full İzle... ATV'nin vazgeçilmez dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile sevilerek izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.Bölümü ile 25 Mayıs Salı saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

 


 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 196.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

İlyas Çakırbeyli’nin Pınar’la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli’nin son anda mekanı basmasıyla bozulur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli, sadece Rıdvan’ın oğlu Musa’yı öldürebilir.
 
 
Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise kana kan diyerek okları Hızır Çakırbeyli’nin oğlu Hızır Ali’ye çevirir. Kendisinden habersiz yapılan planlardan rahatsız olan Hızır Çakırbeyli, duruma el koyarak kendi oyunun kurmak için kolları sıvar.
 
 
Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem’in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali’nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali’ye ve Didem’e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al