Sosyal Medya

Emanet 201.Bölüm Tek Parça Full İzle 14 Haziran Pazartesi

Emanet 201.Bölüm Tek Parça Full İzle 14 Haziran Pazartesi.... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyorlar. Merak edilen bölümleri, heyecanlandıran sahneleri ile Emanet saat 20:00'dan itibaren ekranlara geliyor. Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde diyerek değişen hayatları konu alan Emanet'te neler olacak merak ediliyor. Emanet 201.Bölüm 14 Haziran Pazartesi günü Kanal 7'de yayınlanıyor.


 
Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.
 
Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.

 
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al