Sosyal Medya

Fox TV Savaşçı Neden Bitti? Savaşçı Neden Final Yaptı?

Fox TV Savaşçı Neden Bitti? Savaşçı Neden Final Yaptı?.... Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisi 12 Haziran Cumartesi günü 109.bölümü ile son kez ekranlara gelecek. Her hafta heyecanlı sahneleri ile beğenilerek izlenen Savaşçı bir anda final kararı aldı. Birçok dizinin sezon finaline girdiği bu haftalarda Savaşçı'nın neden final yaptığı ise merak ediliyor.


 

FOX TV ekranlarının ilgi ile takip edilen Savaşçı dizisi ile ilgili kanal yönetminden izleyiciyi üzen bir karar alındı. 4 sezondur başarılı işlere imza atan ve bu yıl 5. sezonu ile izleyicisiyle buluşan Savaşçı dizisi final kararı aldı.

Yeni sezonunda Tamer Karadağlı’nın da diziye dahil olmasıyla farklı bir hava estiren Savaşçı’da işler yolunda gitmedi. Birkaç bölüm oynayan Tamer Karadağlı diziden ayrıldı. Berk Oktay’ın da Yasak Elma’ya transfer olmasıyla Savaşçı, reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayarak final kararı aldı.

SAVAŞÇI NEDEN FİNAL YAPIYOR?
 
4 sezondur yayınlanan, 5. sezonda ise birbirinden ünlü isimleri kadroya katarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Savaşçı dizisi, usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın diziye dahil olmasının ardından reytinglerde yükseliş yaşamasına rağmen eski başarısına ulaşamadı.

 
Birkaç bölüm dizide oynayan Tamer Karadağlı’nın Savaşçı’ya veda etmesi ile birlikte 6 isimle birden anlaşma sağlandı. Fakat dizinin reytingleri yine istenilen seviyeye ulaşamadı. Berk Oktay’ın da Yasak Elma’ya transfer olması ile birlikte reytinglerde düşüş yaşayan Savaşçı dizisi için FOX TV final kararı aldı.
 

 
HİKAYE
 
Savaşçı, dünyanın en zor koşullarında görev alan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, "Bordo Berelilerin" hikayesini konu ediniyor.

 
"Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!"
 
KÜNYE

 
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
 
YAPIM: LİMON YAPIM

 
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU
 
YÖNETMEN: ERAY KOÇAK

 
MÜZİK: ZEYNEP ALASYA-CANER ÖZKAN
 
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ERHAN ERGÜN

 
UYGULAYICI YAPIMCI: AHMET BİRCAN

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al