Sosyal Medya

Gönül Dağı 10 Nisan Cumartesi Reyting Sonuçları

Gönül Dağı 10 Nisan Cumartesi Reyting Sonuçları..... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Gönül Dağı cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı bu hafta 23.Bölümü ile ekranlara geldi. Gönül Dağı'ndan kopan her parça taşın anlamı olduğu dizi Gönül Dağı'nın reyting sonuçları merak ediliyor. Gönül Dağı reytingde yine 1.sırada yer alabildi mi? Gönül Dağı reytingde kaçıncı sırada?


 
Taner, Halime'nin Dilek konusunda rızasını beklemektedir. Diğer tarafta ise Dilek, Gülsüm'e her şeyi anlatmış, Gülsüm de bu evliliğe onay vermiştir. Taner bunu duyunca ne yapacağını bilemez. Dilek'ten annesinin rıza göstermediğini gizler ve bir çözüm arayışına girer. Tek çözüm Halime'nin fikrini değiştirip rıza göstermesidir. Taner için umutların tükendiği bir yerde Halime'nin vereceği karar ne olacaktır?
 
Öte yandan Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?

 
Sefer, Fikret'in velayet davası açtığını öğrenince, Zahide'yle nasıl bir karar alacaklardır? Kızı Fadime'nin döndüğünü öğrenen Dişçi Musa ne yapacaktır?
 

 
REYTİNG SONUÇLARI
 

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KARDESLERIM ATV

3 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

4 SHOW ANA HABER SHOW TV

5 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

6 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

7 SURVIVOR TV8

8 KARDESLERIM (OZET) ATV

9 SAVASCI FOX

10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KARDESLERIM ATV

3 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

4 SURVIVOR TV8

5 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

6 KARDESLERIM (OZET) ATV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 IBO SHOW STAR TV

9 SAVASCI FOX

10 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

Taner ve Dilek, Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Dilek’in babasından bir iz bulmak için çıktıkları yolculukta bulunan beklenmedik iz, Dilek’i nasıl etkileyecektir?

 
Hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amca oğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime’yle konuşmaya karar verir.
 
Zahide ve Sefer, düğün hazırlıklarına başlamıştır… Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret’in açtığı velayet davasıyla yıkılır. Bunu Sefer’den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir. Zor bir durumla baş başa kaldığını anlayan Zahide ne yapacaktır?

 
Bozkırda bir Anadolu masalı... Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı...

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al