Sosyal Medya

Kağıt Ev Dizisi Tuttu mu? Kağıt Ev Dizisi 1.Bölüm Reytingleri

Kağıt Ev Dizisi Tuttu mu? Kağıt Ev Dizisi 1.Bölüm Reytingleri.... Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Yakın süre önce tanıtımları yayınlanan Kağıt Ev dizisi merakla bekleniyordu. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı Kağıt Ev 19 Nisan Pazartesi saat 20:00'den itibaren izleyici ile buluşacak. Son zamanlarda sık sık dizilerine kısa süre sonra final yaptığı göz önüne alınınca Kağıt Ev'in tutup tutmayacağı da merak konusu. Bunu yanı sıra Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve nerede çekildiği gibi soruların cevabı araştırılıyor. İşte Kağıt Ev dizisi hakkındaki detaylar:


 

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır.
 

 
Başarılı bir avukat olan Aylin Fırtına, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti fark etmez bile. Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.
 
Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi gözyaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir. Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir. Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra d, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

 

KAĞIT EV DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

 
O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kağıt Ec oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Can Nergis, Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi isimler yer alıyor.

 

KAĞIT EV DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

 
Güçlü kadrosuyla ilgi çeken Kağıt Ev dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapılıyor. Başrol karakterlerin ev sahneleri, eski İBB Başkanı Bedrettin Dalan'ın Asya Yakası'ndaki Çekmeköy ilçesindeki Reşadiye semtinde bulunan evde çekiliyor. Bunun haricindeki çekimlerin de Asya Yakası'ndaki ilçelerde yapıldığını belirtelim.

 

REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 PROGRAM
 
1
   
   CUKUR
   
    SHOW TV

 

   
 ESRA EROL'DA 
    ATV

 

   
 YASAK ELMA 
   
   FOX

 

   
 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER 
 FOX
 
5
   
   hava durumu
    ATV

 

   
 MARASLI 
   ATV

 

   
 CUKUR (OZET) 
    SHOW TV

 

   
 SURVIVOR 
 TV8
 
9
   
   MUGE ANLI ILE TATLI SERT
   
  ATV
 
10
   
 MARASLI (OZET) 
 ATV
 
AB İLK 10 PROGRAM

 

   
 CUKUR 
   
  SHOW TV
 
2
   
   SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER
   FOX

 

   
 YASAK ELMA 
   
   FOX

 

   
 MARASLI 
   ATV

 

   
 CUKUR (OZET) 
    SHOW TV

 

   
 ESRA EROL'DA 
    ATV

 

   
 SURVIVOR 
 TV8
 
8
   
   UYANIS BUYUK SELCUKLU (TKR)
   
    TRT 1

 

   
 KAGIT EV 
   STAR TV

 
10 
   MUGE ANLI ILE TATLI SERT
   
  ATV

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al