Sosyal Medya

Kahraman Babam 4.Bölüm Tek Parça İzle 28 Haziran Pazartesi

Kahraman Babam 4.Bölüm Tek Parça İzle 28 Haziran Pazartesi.... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kahraman Babam yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta 4.bölümü yayınlanan Kahraman Babam 4.bölümü ile 21 Haziran Pazartesi saat 20:00'den itibaren Show TV'de yayınlanacak. Peki Kahraman Babam'da bu hafta neler yaşanacak?


 
Uğur, Nazım’a çarpıp kaçtığını itiraf eden Tufan’ın karısını öldüren çeteye ulaşmak için büyük bir anahtar olduğunun farkındadır. Tufan’ı konuşturmak için aldığı risk Yonca ile yeniden karşı karşıya gelmesine neden olur. Yonca gerçekten zor durumda kalmıştır. Uğur şimdi Yonca’ya haklı olduğunu ispatlamak zorundadır. Onu ikna etmeye çalışır. Yonca Uğur’un verdiği savaşta haklı olup olmadığını anlamaya çalışırken korkunç bir olaya tanıklık edecektir. 

 
Kızıyla görüşmesine izin verilmeyen Uğur hasret içindedir. Ömrüm ise okulda yapılacak etkinliğe babası katılamayacağı için çok üzgündür. Cem dayısı olarak etkinliğe katılabileceğini söyler. Bu bir nebze de olsa Ömrüm’ü mutlu eder. Okuldaki etkinliği duyan Uğur deliye döner. Uğur yasağa, Cem’e ve Yonca’ya rağmen okula gidebilecek midir?
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al