Sosyal Medya

Kalp Yarası 1.Bölüm Tek Parça Full İzle Kalp Yarası İzle

Kalp Yarası 1.Bölüm Tek Parça Full İzle Kalp Yarası İzle... ATV'nin yeni dizisi Kalp Yarası ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Uzun süredir tanıtımları yayınlanan dizi 28 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'den itibaren izleyici ile buluşacak. Merak edilen dizilerden olan Kalp Yarası'nda neler yaşanacak?


 

 

Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay-Antakya'da geçen çarpıcı bir öyküyü ekranlara taşıyacak 'Kalp Yarası', Ferit ve Ayşe'nin imkansızlıklara göğüs geren aşk öyküsünü konu alacak. Dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan,Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

KALP YARASI 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al