Sosyal Medya

Kanal 7 Masum Son Bölüm 442.Bölüm İzle 7 Haziran Pazartesi

Kanal 7 Masum Son Bölüm 442.Bölüm İzle 7 Haziran Pazartesi..... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da bugün neler olacak? 442.Bölüm ile Masum 7 Haziran Pazartesi saat 15:20'den itibaren ekranlara geliyor.


 

RADİKA GOPİ’YE İFTİRA ATIYOR

Masum’da bugün Gopi Radika’nın gerçek yüzünü görür ve ailesine anlatır. Fakat Radika ondan önce davranır ve Gopi’ye büyük bir iftira atar. Gopi bu iftiradan kurtulabilecek mai?

442. Bölüm

Cagi düğünün erkene alınmasından çok rahatsız olur. Radika herkesten gizli bir şekilde evden çıkar. Gopi pazarda Radika’nın bir adamla sarıldığını görür. Radika ve Mangeş’in sevgili olduğunu anlayan Gopi büyük bir şok yaşar. Öğrendiklerini kaldıramayan Gopi bir anda fenalaşır. Gopi kendine geldiğinde yaşananları ailesine anlatır. Radika ise gerçeklerin ortaya çıkmasını engellemek için Gopi’ye bir tuzak kurar. Gopi kendisine atılan iftiradan kurtulabilecek mi?
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al