Sosyal Medya

Kanal 7 Masum Son Bölüm 449.Bölüm İzle 14 Haziran Pazartesi

Kanal 7 Masum Son Bölüm 449.Bölüm İzle 14 Haziran Pazartesi..... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da bugün neler olacak? 449.Bölüm ile Masum 14 Haziran Pazartesi saat 16:00'dan itibaren ekranlara geliyor.


 
CAGİ’YE BÜYÜK İFTİRA
 
Masum’da bugün Kokila Gopi’ye karşı tavır alır. Cagi ise büyük bir iftiraya uğrar ve hapse düşer. Gopi, Cagi’ye atılan iftirayı aklayabilecek mi?

 
448. Bölüm
 
Kokila Gopi’nin Cagi’yle evlenmesini kaldıramaz ve onunla konuşmayı keser. Gopi annesinin sevgisini kaybettiği için yıkılır. Kokila’nın kendisiyle yeniden konuşmasını isteyen Gopi, oruç tutmaya başlar. Cagi güreş dersi verirken büyük bir tuzağa düşer. Bir anda kendisine saldıran bir adamın şikayeti üzerine karakola gitmek zorunda kalan Cagi büyük bire iftiraya uğrar. Gopi ise bu işin içinde bir terslik olduğunu düşünüp adamı araştırmaya başlar. Gopi Cagi’ye atılan iftirayı aklayabilecek mi?

 
Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al