Sosyal Medya

Kanal 7 Masum Son Bölüm 460.Bölüm İzle 25 Haziran Cuma

Kanal 7 Masum Son Bölüm 460.Bölüm İzle 25 Haziran Cuma.... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da bugün neler olacak? 460.Bölüm ile Masum 25 Haziran Cuma saat 15:20'den itibaren ekranlara geliyor.


 
SİTA’NIN ÇARESİZLİĞİ
 
Masum’da bugün Gopi Sita’yı üvey annesinden korumak ister. Fakat üvey annesi Sita’yı almadan gitmek istemez. Modi ailesinin başının dertte olduğunu gören Sita ne yapacak?

 
460. Bölüm
 
Gopi Sita’nın üvey annesinin ona yaptıklarını öğrenince çok üzülür ve ona sahip çıkar. Pari, onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylese de Gopi onu susturur. Gopi Sita’yı sakinleştirmeye çalışırken Modi evine gelen üvey annesi onu yeniden korkutur. Gopi Sita’yı vermeyeceklerini söyleyince üvey annesi çok öfkelenir ve Modi ailesinin başına büyük bir iş açar. Modi ailesinin başının kendisi yüzünden derde girmesini istemeyen Sita ne yapacak?

 
Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al