Sosyal Medya

Kardeşlerim 10.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı İzle 24 Nisan

Kardeşlerim 10.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı İzle 24 Nisan.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. İlk haftadan beri yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Kardeşlerim dizisi bu hafta 9.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçiyor. Kardeşlerim'de gelecek hafta neler olacak? Kardeşlerim 10.Bölüm ile 24 Nisan Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

“Kalp en çok tutunduğu dala kırılır!” Kenan’ın ölümü tüm dengeleri değiştirirken Suzan, Akif, Nebahat cephesinde sular durulmaz. Çocuklar yaşadığı felaketten sonra yaşamlarını düzene sokmak için var gücüyle çalışırken, Orhan’ın sunduğu teklif Kadir’le Ömer’i umutlandırır. Kadir’in Süsen’le olan arkadaşlığının iç yüzünü öğrenen Melisa, Kadir’le yüzleşmek ister.  Şengül’ün Nebahat’ten alacağı paranın hayaliyle girdiği borçlar, Orhan’la arasının açılmasına sebep olur. Berk’in Aybike’yi zora sokan planı ise beklenmedik olaylara yol açar.


 

 


 

 

“Biraz umut ekmiştim şuraya, söküp atmışlar usulca…”

Nebahat şantajıyla Akif’i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat’ı ters köşe yapma planları içindedir. Suzan’ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika’nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olur. Kadir’in Süsen’le olan arkadaşlığı, Melisa’ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır. Nebahat, Akif tarafından oyuna getirilince yaşadığı öfke dönülmez sonuçlar doğururken, Asiye’yi bekleyen felaket herkese büyük korku yaşatır.


 

Kardeşlerim 10.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Bulabilirsiniz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al