Sosyal Medya

Kardeşlerim 18.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı 19 Haziran Cumartesi

Kardeşlerim 18.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı 19 Haziran Cumartesi.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. İlk haftadan beri yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Kardeşlerim dizisi bu hafta 17.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçti. Kardeşlerim'de gelecek hafta neler olacak? Kardeşlerim 18.Bölüm ile 19 Haziran Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 
Tolga’nın Asiye’ye yaptığı sinsi planın bedeli ağır olacaktır. Kadir, kardeşine yapılan iftiranın peşini bırakmaz. Tolga’yla iş birliği içinde olan Harika hiç beklemediği şekilde zor bir durumda kalır. Akif’in yaptığı planlar sonucunda Suzan beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır. Akif’in keyfi yerinde, istediği gibi planlarını uygulamışken, Doruk’a ansızın gelen bir mail tüm dengeleri değiştirecektir.
 

 
 

Kardeşlerim 18.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.


 
Oyuncular : Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman  (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al