Sosyal Medya

Kardeşlerim Dizisi Bugün Yok mu? Kardeşlerim Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Kardeşlerim Dizisi Bugün Yok mu? Kardeşlerim Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan ve reyting rekorları kıran dizi geçtiğimiz hafta 11.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçmişti. Bu hafta 12.Bölümü yayınlanması beklenen Kardeşlerim dizisi araştırılıyor. Kardeşlerim bu hafta yok mu? Yeni bölüm ne zaman?


 

“Neyim olursa ol ama hayal kırıklığım olma, orası çok kalabalık, tanıyamam…”

Kadir, Ömer’i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye’yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar.  Doruk’un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer’in Suzan’ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.


 

 

Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Kardeşlerim dizisi 12.Bölümü ile 8 Mayıs Cumartesi akşamında ATV'de olacak. Bugün Kadir Gecesi dolayısıyla gecikmeli başlayacak olan Kardeşlerim saat 20:45'ten sonra yayınlanmaya başlayacak.

ATV 8 MAYIS YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al