Sosyal Medya

Kardeşlerim Son Bölüm Tek Parça Full İzle 24 Nisan Cumartesi

Kardeşlerim Son Bölüm Tek Parça Full İzle 24 Nisan Cumartesi.... Kardeşlerim 10.Bölüm Tek Parça Full İzle 24 Nisan.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. İlk haftadan beri yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Kardeşlerim dizisi bu hafta 9.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçiyor. Kardeşlerim'de bu hafta neler olacak? Kardeşlerim 10.Bölüm ile 24 Nisan Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

“Hepiniz kötü olmayın, bu dünyaya iyi adamlar da lazım!” Ömer, Akif’in para teklifini kabul edince Kadir’le arasında ipler gerilir. Evi terk eden Ömer nereye gideceğini bilmez haldeyken sürpriz bir davet alır. Doruk kendisine güvenmeyen Asiye’nin kalbini kazanmak için elinden geleni yapar.

Orhan çocukları evden kovan, üstüne bir de paralarını alan Şengül’e çok kızgındır. İkilinin arası iyice açılır. Ömer sıfırdan yükselerek, zengin olma hayallerine dalıp Akif’in yanında işe girer. Ancak kardeşlerinden uzakta, ait olmadığı bir dünyada zorlanır, eve geri döndüğünde herkesi şaşırtan bir gelişme olur.

KARDEŞLERİM 10.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

“Biraz umut ekmiştim şuraya, söküp atmışlar usulca…”

Nebahat şantajıyla Akif’i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat’ı ters köşe yapma planları içindedir. Suzan’ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika’nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olur. Kadir’in Süsen’le olan arkadaşlığı, Melisa’ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır. Nebahat, Akif tarafından oyuna getirilince yaşadığı öfke dönülmez sonuçlar doğururken, Asiye’yi bekleyen felaket herkese büyük korku yaşatır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al