Sosyal Medya

Kırmızı Oda 36.Bölüm Fragmanı İzle 7 Mayıs Cuma

Kırmızı Oda 36.Bölüm Fragmanı İzle 7 Mayıs Cuma.... TV8'in sevilerek izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleri ile cuma akşamlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile en çok izlenen dizilerden olan Kırmızı Oda'da gelecek hafta neler olacak? Kırmızı Oda 36.Bölüm ile 7 Mayıs Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek.


 
Nihal (Esra Ronabar) Doktor Hanım'ın karşısında sergilediği rolden çıkarak Zafer'in (Yiğit Özşener) kalbinde hala Maria'nın olduğunu, kendisini hiçbir zaman sevmediğini paylaşır.
 
Sadi (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında Miço'nun nasıl yalnızlaştığını anlatır. Miço'nun annesini görmeye gittiğinde başına gelen trajik olay Doktor Hanım'ı derinden etkiler.
Vahit (Uğur Yücel), babasının farklı ruh hallerine bürünerek ailesine yaşattığını acıları kendisinin de Zafer'e ve evliliğine yansıttığını pişmanlıkla anlatır.

 
 

Kırmızı Oda 36.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Olacaktır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al