Sosyal Medya

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm 62.Bölüm İzle 1 Mayıs Cumartesi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm 62.Bölüm İzle 1 Mayıs Cumartesi.... Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ile ve meraklandıran bölümleri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.Bölümü ile 1 Mayıs Cumartesi saat 20:00'den itibaren Show TV'de yayınlanıyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta bu hafta neler olacak?


 

Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yıldız, hem çiçeği burnunda bir anne olarak, hem de yaşadıkları onca şeyden sonra mutluluklarının bozulmasından delicesine korkmaktadır. Artık mutluluğun tadını çıkarmak istemektedir. Bir yanında Kuzey, bir yanında Güney, dünyanın en mutlu kadınıdır artık. Tek dileği, bu mutluluğun göz açıp kapanıncaya kadar sürmemesidir.

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 62.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Yıldız’ın sonunda korktuğu başına gelmiş, uyandığında boş beşikle yüzleşmiştir. Gözünden bile sakındığı bebeği, yanında değildir. Kabusları sonunda gerçek mi olmuştur? Kuzey, Yıldız’ı sakinleştirmek için elinden geleni yapsa da fayda etmez. Yıldız, bebeğini kucağına almadan sakinleşmeyecektir.
 
Yıldız, bu korkusunu yenmek için işi profesyonel bir alana taşımaya karar verir ve Kuzeyle birlikte kursa yazılır. Yıldız’ın kendine güvenebilmesi ve artık sakinleşmesi gerekmektedir. Fakat bu uğraşları, tehlikeyi uzaklaştırmaya yetecek midir?

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al